Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ακαδημίες ποδοσφαίρου Α.Ο. Πύργου

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ  Α.Ο. ΠΥΡΓΟΣ 


Αναμφίβολα το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που καθηλώνει εκατομμύρια θεατές στον κόσμο, τόσο μεγάλους όσο και μικρούς.

Έτσι λοιπόν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Aθλητικός Όμιλος Α.Ο. ΠΥΡΓΟΣ καλεί όλους τους μικρούς φίλους της «στρογγυλής θεάς» να έρθουν τα μάθουν τα μυστικά της!

Ο προπονητής Φίλιππος Φιλλίπου  και η διοίκηση θέτουν φυσικά βασικό στόχο εκτός από το να μάθουν τα παιδιά ποδόσφαιρο, να αποκτήσουν μια καλή διαπαιδαγώγηση και να έχουν καλές επιδόσεις στο σχολείο!!

Καλή σχολική και ποδοσφαιρική χρονιά λοιπόν!!


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Υπάρχει συνδρομή για την είσοδο στην ομάδα;  
Η συνδρομή είναι 15 ευρώ ο μήνας για κάθε παιδί. Τώρα σε περίπτωση πολλών παιδιών από την ίδια την οικογένεια σαφώς και θα υπάρξει έκπτωση.
Ποσά άτομα έχουν γραφτεί στην ομάδα;
Το σύνολο είναι περίπου 30 - 33 παιδιά, 18 μικροί (ημερ. γέννησης 2000 - 2001) και 14 πιο μεγάλοι (ημερ. γέννησης 2002 - 2008).
Ποιοι είναι οι στόχοι σας;
Βασικός στόχος είναι πρώτα από όλα τα παιδιά να καταλάβουν ότι ο αθλητισμός  θα τους βοηθήσει στην ζωή τους σε πολλές πτυχές. Ένας άλλος βασικός στόχος, εκτός από τον να μάθουν τα παιδιά να παίζουν σωστά ποδόσφαιρο, είναι και οι καλές επιδόσεις στο σχολείο. Τα μεγαλύτερα παιδιά προσπαθούμε να τα πειθαρχήσουμε και στο μέλλον να τα προωθήσουμε στην αντρική ομάδα!!
Από πού είναι η πλειοψηφία των παιδιών;
Η  πλειοψηφία φυσικά είναι από το χωριό μας και από τα τριγύρω χωριά, φυσικά οποιοδήποτε παιδί είναι ευπρόσδεκτο. Μέσα από την προσπάθεια και την προπόνηση τα παιδιά θα μάθουν ποδόσφαιρο και πάνω από όλα τους εύχομαι να το ευχαριστηθούν!!!



Πηγή φωτογραφιών: http://pyrgosfc.blogspot.gr/
Βαγγέλης Μανές - Καλλιόπη Κολόμβου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου