Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Η κιβωτός του Θοδωρή

Η κιβωτός του Θοδωρή είναι ένα καταφύγιο το οποίο μαζεύει αδέσποτα ζώα. Το καταφύγιο βρίσκεται στο χωριό Θυμιανά της Χίου  ανάμεσα στο νυχτερινό κέντρο καραβελ - Caravel και στο δημαρχείο Θυμιανών στο δεξί χέρι από το Κάραβελ - Caravel προς το δημαρχείο. Από το δρόμο δεν φαίνεται παρά μόνο η πίσω μεριά ενός στοπ σε μια ανηφόρα από όπου και ανεβαίνεις.
Το καταφύγιο λειτουργεί και είναι επισκέψιμο από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 έως τις 9 το βράδυ. Εθελοντική προσφορά στους τετράποδους φίλους μας!
Αφού πήραμε συνέντευξη από ένα μέλος της κιβωτού του Θοδωρή παρακαλούν όσους μπορούν να βοηθήσουν και  όποιος θέλει αντί να πάρει ένα κουτάβι από pet-shop να πάρει ένα αδέσποτο αν ψάξει θα βρει χιλιάδες κουτάβια που ψάχνουν οικογένειες. Το καταφύγιο έχει ανάγκη από απαραίτητα πράγματα που χρειάζονται για τα σκυλάκια όπως  από είδη καθαριότητας και φάρμακα είναι καλυμμένοι για κάποιο διάστημα χάρη στις δωρεές του κόσμου. Χρειάζονται κάθε μέρα ένα τσουβάλι τροφή συντήρησης και επειδή έρχεται χειμώνας είναι απαραίτητα είδη ζεστασιάς!
Όποιος θέλει μπορεί να  προσφέρει ότι δεν του χρειάζεται από κουβέρτες , σπιτάκια κτλ , λίγη τροφή ή να πληρώσει κάποιο ποσό για θεραπείες που χρειάζονται τα σκυλιά μας!
Συνεργάζονται  με τους κτηνιάτρους Παπαβασιλείου - Βουγαζιανό στο αεροδρόμιο και με το PET HOUSE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου